De 20 galactische Maya zonnezegels

De 20 galactische Maya zonnezegels zijn de 20 gezichten van de schepping. In de Maya horoscoop geeft de Maya zegel  jouw meest natuurlijke manier van uitdrukken weer. Het is de jas die jou het beste past. Het is de Maya zegel die jou alles vertelt over je persoonlijkheid, hoe je in relaties bent, welk werk het beste bij je past en nog veel meer. Hoe meer je jouw zonnezegel leeft hoe moeitelozer het leven wordt.

De 20 Maya zonnezegels hebben een ritme van 4 kleuren, roodwitblauwgeel. Deze 4 kleuren staan voor de 4 windrichtingen.  Respectievelijk het oostennoordenwestenzuiden. In deze volgorde kom je ze in de Maya Tzolkin kalender tegen.

Hieronder vind je de 20 Maya zonnezegels. Klik op een Maya zonnezegel om meer te weten te komen.

Rode Draak witte Windblauw Nachtgele Zaad 
Rode Slangwitte Wereldoverbruggerblauwe Handgele Ster 
Rode Maanwitte Hond blauwe Aapgele Mens 
Rode Hemelwandelaarwitte Tovenaarblauwe Adelaargele Krijger 
Rode Aardewitte Spiegelblauwe Stormgele Zon

Maya Horoscoop Logo4

 

 

 

 

 

 

Heb jij een Maya zonnezegel uit de oostelijke windrichting dan start je graag nieuwe zaken op. Het oosten is verbonden met het element water en staat voor al je gevoelens.  Het oosten helpt jou in je kracht te gaan staan. De beweging daarbij is van binnen naar buiten.

Heb jij een Maya zonnezegel uit de noordelijke windrichting dan ben je een denker en sterk mentaal gericht. Je trekt je naar binnen toe, om alles te overdenken. Het noorden is verbonden met het element lucht en staat voor inkering, verdieping en bezinning en gebruik dat om  inzicht in jezelf te krijgen. De beweging is naar binnen toe.

Heb jij een Maya zonnezegel uit de westelijke windrichting dan word je geleid door gevoelens en emoties en word je gestimuleerd hier mee om te gaan. Het westen is verbonden met het element aarde en staat voor transformatie, veranderen en omvormen, maar ook voor je ontladen. De beweging hierbij is van buiten naar binnen.

Heb jij een Maya zonnezegel uit de zuidelijke windrichting dan kan je oogsten wat je gezaaid hebt en bezit je de kracht om volledig tot bloei te komen en te ontwaken. Het zuiden is verbonden met het element vuur en staat voor leven, contacten leggen en in actie komen. De beweging is naar buiten toe.Bewaren

Bewaren