Wie ben ik?

Mijn naam is Maya Hilda en ik ben de witte resonante Wind, Maya astrologe en spiritueel coach.

Eerste kennismaking met mijn Maya zonnezegel.

Dat was in mei 2000 op het Wesak festival in Overijssel. Bij binnenkomst kregen iedereen een houtje aan een touwtje omgehangen. Op het houtje stond je Maya zonnezegel en daar had ik nog nooit van gehoord, maar het maakte mij wel erg nieuwsgierig en thuisgekomen ben ik op zoek gegaan naar informatie over die mooie Maya zonnezegel. Ik kwam als eerste terecht op de site van PAN-Holland en kreeg via de mail contact. In het eerste mailtje stond dat we in dezelfde straat woonden en dat ik veel vragen moest stellen. Deze voor mij onbegrijpelijke zinnen hebben er toe bij gedragen dat ik er alles over wilde weten, want echt ik begreep er niets van. Gelukkig kreeg ik wel in dat zelfde mailtje te horen dat ik het eens wel zou begrijpen. En…., dat moet gezegd worden, dat is gebeurd. Het was een lange zoektocht, waarin ik alles verslond wat er maar te lezen was en her en der workshops volgden om meer grip op de materie te krijgen.

Zo heb ik bij Peter Toonen, Nicole Zonderhuis en Elviera van Rijn workshops en lezingen gevolgd. Peter Toonen heeft de kennis van de Natuurlijke Tijd naar Nederland gebracht en hij weet deze kennis vol passie over te brengen in zijn workshops en lezingen en daar heb ik van genoten.

Nicole Zonderhuis geeft al jaren de agenda van de Natuurlijke Tijd uit, de 13 manen agenda en ook zij geeft workshops. Bij haar leerde ik de Maya zonnezegels te voelen en dat gaf een nieuwe dimensie aan mijn kennis, wat een grote verrijking was.

Bij een workshop van Elviera van Rijn viel ineens alles op zijn plaats. Ik ontdekte dat qua kennis zij mij niets meer kon leren, maar zij gaf mij onbewust de sleutel in handen om het van kennis om te zetten in een praktische vorm en die ontstond echt in een seconde. Nu wist ik dat ik het naar buiten wilde brengen én hoe. Ik heb mijn eigen Maya horoscopen ontwikkeld, die je via deze site kunt bestellen. Je vind mij op beurzen en festivals, waar je terecht kunt voor een Maya reading of informatie over Maya astrologie.

20160618_123636

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wat ben jij in de Maya astrologie?

vul het contactformulier in en ontvang gratis je galactische signatuur en de nieuwsbrief.
(voor de nieuwsbrief kun je, je altijd weer afmelden, dit is wettelijk verplicht)