Reacties

7 Reacties

 1. Maya

  “Wat een leuke cursus, ik heb genoten. De cursus heeft mij verdieping gebracht en ik vond het zo leuk om elke keer weer iets nieuws te ontdekken ondanks dat de Maya astrologie niet helemaal nieuw voor mij was. Er zitten heel veel lagen in en hoe alles met elkaar verbonden is en de diversiteit hierin. Ga hierdoor zelfs meer van het leven begrijpen.”

  Antwoord
 2. maya-astrologie

  Mijn zegel Gele Zon heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben en van waaruit ik handel. Het geeft mij kracht en moed om de balans te vinden tussen de positieve en negatieve kanten van mijn zijn. Maar vooral om te aanvaarden dat de dingen zijn zoals ze zijn en het leven te aanvaarden zoals het is.

  Antwoord
 3. maya-astrologie

  Bedankt, op een andere site zag ik dat het toch een verschil uitmaakt of je voor zonsopgang of na zonsopgang bent geboren; dus verschillend van het Westerse systeem met am en pm.
  Wat mij vooral interesseert is mijn blinde vlek en niet de algemene horoscopen. Ik weet wie ik ben door de Westerse astrologie. Ben nu vooral aan het worstelen met de verdere invulling van mijn leven (ik ben 64). Financieel is het de laatste jaren best moeilijk geweest, bv. niet kunnen betalen bij de tandarts, jeetje. Ik vergeet ook regelmatig vertrouwen te hebben en dan begint de innerlijke strijd. Loslaten is ook nog zoiets. Hoe staat de Maya astrologie daar tegen?

  Antwoord
  • maya-astrologie

   De eerste vraag van je dat het verschil maakt of je voor of na zonsopkomst bent geboren, heeft mij ook een hele tijd bezig gehouden. Ik heb dat jaren geleden bij mijzelf onderzocht en anderen. Ik ben zelf in de nacht geboren. Nu ik al zo lang met de Maya zonnezegels werk kan ik zeggen dat met de Dreamspell Tzolkin de verschuiving van zonnezegels gebeurt om 12 uur middernacht. Als je rond die tijd bent geboren, zul je zeker de energie van de vorige dag voelen, maar die is dan toch al erg verzwakt. De opkomende energie van de nieuwe zonnezegel werkt toch sterker door. Als je gebruik maakt van de Klassieke Tzolkin dan gaat de werking van de nieuwe energie bij zonsopgang in.

   Je tweede vraag gaat over je blinde vlek. Bij de Maya astrologie vind je die terug in je verborgen Maya zonnezegel in het zonnekruis. Wil je hier meer over weten dan kun je de Maya basishoroscoop bestellen of cursus 1 doen. Daar komt dit uitgebreid aan bod.

   Een persoonlijk reading behoort ook tot de mogelijkheden.

   In Lak’esh
   Maya Hilda

   Antwoord
 4. maya-astrologie

  ‘mijn ervaring met Hilda is meteen een goede geweest. Ik wist nergens van en zij heeft kundig uitgelegd en op papier meegegeven wat de Mayatzolkin inhield (voor mij). Het gaf mij een nieuwe visie op de verhouding tussen mijzelf en andere personen. Ook mbt andere personen onderling. Het geeft een bijzondere dimensie’.

  Antwoord
 5. maya-astrologie

  Ik vond het een leuke en interessante cursus, met duidelijk cursusmateriaal en
  super uitgelegd. Ik ben/word echt betoverd door de Maya wijsheid en herken
  mezelf in zowel de lichte als schaduwzijden van mijn zegel en toon. Ik vind het
  leuk om er verder op een speelse manier in mijn dagelijkse leven mee te werken
  en te kijken hoe het dan verder gaat lopen. Ik merk nu al dat ik anders tegen
  dingen aankijk.

  Antwoord
 6. José

  je nieuwsbrief lees ik altijd met veel interesse. Bijzonder is de vermelding over de energie van de nieuwe maan op 21 augustus. Ik was in Oostenrijk op dat moment en werd klaarwakker om 5.00 uur. Ik liep richting het balkon en voelde energie van buiten komen. Ook voelde ik dat er andere energieën om mij heen waren die verder wilden dan ze zonder hulp konden. Het waren zielen die ronddwaalden. Ik heb dit vaker in het buitenland op vakantie gevoeld en nu was het gevoel weer heel sterk. Het bleek om 5 zielen te gaan die ik met hulp naar het licht mocht sturen. Het duurde wel tot iets over half 6 en toen werd het licht en was het klaar. Ik ging weer slapen en de volgende morgen zag ik een foto van 5 mensen beneden in de hal hangen. Ik vroeg aan de vrouw van het appartement wie dat waren. Het waren familieleden van haar met jagersachtergrond die begin 1900 daar geleefd hadden…

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *