Maya levenspadhoroscoop


In de  Maya levenspadhoroscoop krijg je alle informatie over je levenspad. Je levenspad staat beschreven in je geboortegolf. Hiermee heb je een hele praktische tool in handen, waar je dagelijks mee kan werken.

Je galactische signatuur staat niet op zichzelf, het bevindt zich in de Maya kalender, de Tzolkin, in een golf van 13 tonen – je geboortegolf. Deze golf geeft jouw levenspad aan. Jouw levenspad ontvouwt zich in 13 stappen, de 13 tonen. Deze 13 tonen worden bezield door de zegels van je geboortegolf. De geboortegolf geeft de weg aan van het natuurlijke ritme, ieder op zijn/haar eigen wijze en geeft de natuurlijke stroom aan van het leven. Ieder dag weer.

Inhoud

Maya geboortegolf.
De geboortegolf geeft jouw levenspad aan. Het levenspad is jouw Tom Tom. Het helpt je in je dagelijks leven je koers te bepalen en daarmee het pad van moeiteloosheid te betreden. Het pad begint met jouw doel in dit leven en eindigt met de stap die jou op een hoger plan brengt. De stap die je verder brengt in je leven. Het duid jouw groei aan.

Het pad beschrijft de 13 tonen die worden bezield door de Maya zonnezegels en je gidsgolf.

Bewaren

Maya horoscopen

Wil je (prijs) informatie over Maya horoscopen en/of de horoscoop bestellen, vul dan het formulier in.