3. Maya jaarhoroscoop

Wil jij weten wat het nieuwe levensjaar voor jou allemaal in petto heeft? De Maya jaarhoroscoop geeft er antwoord op.

De galactische signatuur op je verjaardag , zet de nieuwe energie neer van jouw nieuwe levensjaar en zal het hele jaar door voelbaar zijn en zijn invloed uitoefenen.

Je krijgt antwoord op vele vragen zoals: je kwaliteiten, je valkuil, je allergie en je jaarpad. Welke gids helpt je dit jaar en wat zijn de uitdagingen.

Inhoud

Hoofdstuk 1

Je jaardrager.
De jaardrager vertelt je over de Maya dagenergie die je hebt op je verjaardag en loopt als een rode draad door je levensjaar heen en je kunt die energie gebruiken om meer zicht op jezelf te krijgen.

Je jaardrager met het Maya zonnekruis.
Dit zijn de 4 Maya zonnekrachten die je Maya jaardrager omringen en jou in balns brengen. Je vindt hier je gids van je nieuwe levensjaar, maar ook je kernkwaliteit, je valkuil, je uitdagingen en allergie en je verborgen kwaliteit en vermijdingsstrategie van dat jaar.

Hoofdstuk 2

Het jaarpad.
Dit is het pad wat jij dit jaar te lopen hebt. Je vindt er het doel van dit jaar,  je uitdagingen, je intenties, wanneer je op de stroom zit en hoe je de dingen kunt manifesteren. Het brengt je uiteindelijk bij je kosmische kracht van jou levensjaar.

Hoofdstuk 3

Je aardebestemming.
Beschrijft de 52 jarige cyclus, die je alles verteld over jouw bestemming hier op planeet Aarde.

Bewaren

Maya horoscopen

Wil je (prijs) informatie over Maya horoscopen en/of de horoscoop bestellen, vul dan het formulier in.