De 13 galactische tonen

Het scheppingsproces op aarde vindt plaats in 13 stappen. De 13 tonen. In de Maya Tzolkin kalender vind je de tonen in de vakjes, aangegeven met een stip-streep notaties. Zo is één stip, toon 1 en twee stippen toon 2. Bij toon 5 staat er een streep en toon 6 heeft een streep en een stip. Het is heel makkelijk te onthouden als je, je voorstelt dat ze vroeger in het zand schreven. Zet met je vinger een stip in het zand en je hebt de eerste toon gezet. Je hand heeft vijf vingers en zet je de zijkant van je hand in het zand dan krijg je een streep. Deze stip-streep notatie wordt nog steeds gebruikt bij de Maya’s als telsysteem. Wetenschappers hebben ontdekt dat mensen met dyscalculie veel minder problemen hebben met dit Maya telsysteem. Probeer het maar eens uit.

De 13 tonen brengen de 20 Maya zonnezegels in beweging en  zetten zo een creatieve proces op gang.

Wat vertellen deze tonen je nog meer?

Heb jij toon 1, 6 of 11? Dan heb je een sterke persoonlijkheid, omdat jij je eigen gids bent. Jouw zegel wordt dubbel versterkt.

Heb je toon 1, 5, 9 of 13 dan ben je innerlijk stabiel en heb je diep gewortelde overtuigingen.

Heb je toon 3, 7 of 11 dan heb je veel uitdagingen nodig in je leven en bereik je succes door het overwinnen van alle hobbels en blokkades in je leven.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren